Comete je italijanski brend koji u svojoj kolekciji ima nakit od 18-karatnog zlata sa dijamantima i ostalim dragim kamenjem, modernog dizajna i vrhunske izrade.

Tu je takođe i ženska kolekcija od srebra, zlata i kombinacija od srebra i zlata Pandora koja je jedan od svjetskih hitova. Njihove popularne narukvice sa velikim brojem dodataka naći će svoje mjesto na svakoj ženskoj ruci.

Za ljubitelje bisera, tu je najnovija kolekcija Misaki nakita, firme koja je specijalizovana za izradu nakita sofisticiranog dizajna, ukrašenog japanskim biserima.

Zinzi je holandski proizvodjač koji svoj nakit ukrašava sa Svarovski kristalima u vrlo modernom dizajnu, a tu je i Boccaadamo, srebrni nakit vrlo atraktivnog izgleda koji je takodje u kombinaciji sa svarovski nakitom neodoljiv za žene koje drže do svog izgleda.

Za ljubitelje satova, u ponudi su Armani, Cerutti, DG, Esprit, Tisot, Casio, Just Cavalli, Roberto Cavalli. Takodje, tu su i novi brendovi njemackih proizvodjača: Just satovi sa vrlo povoljnom cijenom i atraktivnim dizajnom, Engelhard sa svojim automaticima i tradicijom dužom od 150 godina, Carucci koji pleni izgledom kako ženskih tako i muških satova.

Tisento - ovaj brend takođe pruža mogućnost dizajniranja i kreiranja individualnog komada nakita, odabirom i kombionovanjem lanaca, perli, privezaka, kopči, prstenja, alki i privezaka za minđuše... Nakit je izrađen od srebra a svaki komad je pažljivo rodiran, pa mogućnost gubljenja sjaja kod ovog nakita ne postoji. Nakit brenda Ti Sento je, bilo da su u pitanju krupni ili sitni komadi, sačinjen od punog materijala.

Nakit koji nosite odraz je vašeg živornog stila i ukusa – odaberite najbolje za sebe u zlatari Alberto. Od klasičnih do moderno dizajniranih, svaki komad nakita je priča za sebe, a zajednički imenitelj im je vrhunska izrada, postojanost i ljepota.


Alberto